<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Svak oppgang for oljeprisen

Oljen er på vei opp i London i morgentimene mandag. Her ser du mer om hva som preger oljemarkedet i øyeblikket.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 10.22
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 123 ord

Oljeprisen i London er på vei oppover i morgentimene mandag. Brent-oljen for levering i mars koster nå 59,82 dollar fatet etter en oppgang på 0,3 prosent, mens april-kontrakten prises til 61,17 dollar etter en oppgang på 0,18 prosent. I New York ligger WTI-fatet på 61,44 dollar fatet.Foruten en generell forståelse av at det i øyeblikket er nok olje i markedet, publiserte IEA fredag en rapport som peker i retning av en større tilbuds- enn etterspørselsvekst i innværende år.På værfronten er det spådd kaldere vær i USA denne uken. Mot slutten av uken venter vi også på nyheter rundt iranske og russiske myndigheters møte (torsdag) vedrørende en praktisk løsning på Irans omstridte atomprogram, et program som har skapt volatilitet i oljemarkedet den siste tiden.