<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Petrojarl er et veldig imponerende selskap

Kanadiske Teekay som kjøpte 15 prosent av oljeproduksjonsselskapet Petrojarl tidligere i uken, synes selskapet er imponerende.

    Publisert 25. aug. 2006 kl. 07.47
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord

    TeTeekay bekrefter at det ikke har vært i kontakt med flotell- og oljeproduksjonsselskapet Prosafe i forbindelse med at begge selskapene har kjøpt seg opp i trondheimsselskapet Petrojarl. ekay bekrefter at det ikke har vært i kontakt med flotell- og oljeproduksjonsselskapet Prosafe i forbindelse med at begge selskapene har kjøpt seg opp i trondheimsselskapet Petrojarl. - Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette en merkelapp på denne typen investeringer, men Petrojarl er et veldig imponerende selskap, svarer administrerende direktør Bjørn Møller i Teekay på spørsmål fra TDN Finans om investeringen er av finansiell eller industriell karakter.Han vil ikke kommentere hensikten med kjøpet med annet enn at Teekay holder alle muligheter åpne.