<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Amerikansk gissel satt fri i Nigeria

En amerikansk ingeniør som ble bortført sammen med sin nigerianske sjåfør i det oljerike Niger-deltaet, er nå satt fri.

    Publisert 18. feb. 2007 kl. 12.13
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 98 ord

    - De ble satt fri klokka 22 lørdag. Nå er de på sykehus, sier en kilde fra Pivot, det nigerianske selskapet mennene er ansatt i. Det lokale politiet bekrefter at mennene er løslatt. - De ble satt fri klokka 22 lørdag. Nå er de på sykehus, sier en kilde fra Pivot, det nigerianske selskapet mennene er ansatt i. Det lokale politiet bekrefter at mennene er løslatt. Væpnede menn bortførte de to mennene, samt en britisk kollega, mens de var på vei til jobb i deltaets største by Port Harcourt 23. januar. Briten ble satt fri 7. februar. (©NTB)