<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker Martin Mølsæter: - Veldig spennende CanArgo-funn

Analytiker Martin Mølsæter i First Securities mener CanArgos gassfunn kan være stort.

  Publisert 5. juli 2007 kl. 13.50
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 128 ord
  Scanpix / Scanpix

  Analytiker Martin Mølsæter i First Securities mener CanArgos gassfunn i Kumisi 1-brønnen i Georgia er veldig spennende. Analytiker Martin Mølsæter i First Securities mener CanArgos gassfunn i Kumisi 1-brønnen i Georgia er veldig spennende. - Det er hyggelig. Jeg har vært kritisk til en rekke av prosjektene deres på grunn av at det har vært mye mer komplisert enn mange tror, og det har vært mye tull på dem. Men Kumisi er et eget felt det, det kan være spennende. Kanskje det endelig kommer noe positivt derfra, sier han til DN.no.- Jeg synes det er mer interessant enn noe av det andre de har gjort, fordi jeg tror reservoaregenskapene ikke er så kompliserte, sier han.Mølsæter har ingen anbefaling på selskapet.CanArgo-aksjen stiger 19,4 prosent til 5,47 kroner. (Per 14.54)