<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

CanArgo: - Veldig lovende funn

- Dette er veldig viktig for selskapet, sier direktør Vincent McDonnell i CanArgo om funn. - Jeg tror aksjonærene trengte noen gode nyheter, sier han.

    Publisert 5. juli 2007 kl. 11.45
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.17
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord

    CanArgo meldte i dag om et gassfunn i Kumisi i Georgia. CanArgo meldte i dag om et gassfunn i Kumisi i Georgia. - Dette er veldig viktig for selskapet. Dette er et av våre fire hovedprosjekter, og funnet er meget lovende, sier direktør Vincent McDonnell i CanArgo til DN Energi.- Testingen starter om to uker, men kan komme til å ta lang tid. Prospektet er 730 meter tykt og det er flere lovende områder som må testes ytterligere. Men vi har sett hydrokarboner i de første undersøkelsene, sier McDonnell.- (..) Jeg tror aksjonærene trengte noen gode nyheter, sier McDonnell.Dersom man får til et kommersielt drivbart gassfunn vil det skape engasjement hos aksjonærer og ansatte, noe som trolig vil føre til en bedre aksjekurs og gi selskapet mer å gå på, tror han.CanArgo-aksjen stiger 13,3 prosent til 5,19 kroner.