<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mer trøbbel for Ager-Hanssen

Christen Ager-Hanssens selskap Nordic Oil trues med tvangsoppløsning på grunn av revisormangel.

    Publisert 4. juli 2007 kl. 07.18
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord

    For to år siden dannet Christen Ager-Hanssen Nordic Oil. Ambisjonen var å etablere et fullverdig oljeselskap med bred virksomhet. Siden har det meste gått galt. Halve styret, inkludert tidligere Statoil-sjef Arve Johnsen har trukket seg. I går trakk også revisor Sven Erga seg, skriver DN. For to år siden dannet Christen Ager-Hanssen Nordic Oil. Ambisjonen var å etablere et fullverdig oljeselskap med bred virksomhet. Siden har det meste gått galt. Halve styret, inkludert tidligere Statoil-sjef Arve Johnsen har trukket seg. I går trakk også revisor Sven Erga seg, skriver DN. I et varsel om tvangsoppløsning datert 30. juni gir Brønnøysundregistrene selskapet fire uker til å skaffe revisor.Ager-Hanssen-partner Lasse Helgø avdramatiserer varselet.- Jajaja. Det er ikke noe problem. Vi har egentlig en revisor på plass allerede, men vi har hatt andre ting gående i Cognition-systemet, som har hatt høyere prioritet. Vi tar det viktigste først, sier han.