<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeprisen dundret gjennom 84 dollar fatet!

Prisen på den amerikanske lettoljen steg mer enn en dollar i slutthandelen og dundret dermed forbi 83 og 84 dollar fatet.

    Publisert 20. sep. 2007 kl. 22.41
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord

    Den amerikanske lettoljen fortsatt oppturen torsdag kveld norsk tid og ble omsatt så høyt som 84,10 dollar fatet i elektronisk handel. I ordinær handel på NYMEX ble lettoljen notert til 83,90 dollar fatet, før den sluttet på 83,32 dollar fatet.Utløpet av oktober-kontrakten på slutten av dagens handel, bidro i henhold til CBS Marketwatch, til volatiliteten. November-kontrakten sluttet opp 93 cent til 81,78 dollar fatet.I tillegg opplyses det at en ny tropisk storm er på vei innover Mexcio-gulfen, noe som har ført til at 28 prosent av produksjonen er stengt ned, tilsvarende drøyt 360.000 bpd. I tillegg blir det anslått at knapt 17 prosent av gassproduksjonen er rammet.Og for de som lurer på om dette er positivt eller negativt for fredagens handel på Oslo Børs, er det bare å si at det i hvert fall ikke er negativt.