<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeprisen faller

- Noe av værpremien forsvinner fra markedet, sier oljetrader.

    Publisert 25. sep. 2007 kl. 07.59
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 118 ord

    Oljeprisen fortsetter nedturen i kjølvannet av at oljeselskapene i Mexicogulfen fortsatt øker produksjonen etter den seneste stormuroen. Rundt 70 prosent av produksjonen som ble stengt ned skal være gjenopptatt. Oljeprisen fortsetter nedturen i kjølvannet av at oljeselskapene i Mexicogulfen fortsatt øker produksjonen etter den seneste stormuroen. Rundt 70 prosent av produksjonen som ble stengt ned skal være gjenopptatt. - Noe av værpremien forsvinner fra markedet. Det var noe som ble stengt ned, og når det kommer tilbake, og uten at det er trusler på horisonten, er 80 dollar fatet litt mye, sier Tom Hartmann i Altavest Worldwide Trading ifølge TDN Finans til Bloomberg News.Brent-olje for levering i november koster nå 78,46 dollar fatet, ned 45 cent (0,6 prosent)