<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

4 x kjøp

Fire av fem analytikere mener du bør kjøpe Sevan Marine før tallene.

    Publisert 4. feb. 2008 kl. 14.14
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 76 ord

    Fem analytikere Reuters har snakket med venter i snitt et resultat før skatt på minus 27 millioner dollar for Sevan Marine i 4. kvartal, mot minus 18 millioner dollar i samme periode året før.Driften spås til minus 19 millioner dollar, en million dollar verre enn i tilsvarende periode i 2006.Analytikerne fra ABG Sundal Collier, Carnegie, Nordea og Pareto har kjøp på aksjen, mens analytikeren fra Fondsfinans er nøytral.Sevan Marine legger frem tall førstkommende onsdag, 6. februar.