<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: - De har tydeligvis ikke kontroll

- Det er svært skuffende at de må melde om ytterligere nedsiderisiko, sier analytiker Anders Rosenlund hos ABG Sundal Collier i forbindelse med resultatvarselet fra Aker Yards.

    Publisert 7. feb. 2008 kl. 14.03
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord

    Aker Yards kom i morges med sitt fjerde resultatvarsel på et halvt år! Aksjen raser 9,9 prosent til 47,50 kroner. Aksjen blir som ventet hardt straffet på børsen og er ned 9,4 prosent til 47,75 kroner pr aksje. Siden i fjor sommer er Aker Yards mer enn halvert i verdi.I desember guidet selsskapet et EBITDA-estimat for 2007 på 500 millioner kroner. I dag kom meldingen om at resultatet kan bli noe lavere.- De har tydeligvis ikke kontroll over prosjektene sine. Det er svært skuffende at de må melde om ytterligere nedsiderisiko, sa analytiker Anders Rosenlund hos ABG Sundal Collier ifølge TDN Finans til Bloomberg News.