<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO stiger på Irak-nytt

DNO-aksjen stiger på nyheter fra de kurdiske delene av Nord-Irak.

    Publisert 6. feb. 2008 kl. 13.15
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.59
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 84 ord

    DNO-aksjen stiger i et negativt marked i dag. Siste notering er 7,07 kroner, opp 1,9 prosent. Til sammenligning er hovedindeksen ned 0,9 prosent.Bakgrunnen for oppgangen kan være en artikkel på hjemmesiden til de kurdiske regionale myndighetene i Nord-Irak (KRG). Der opplyses det at professor James R. Crawford, som er knyttet til advokatfirmaet Clifford Chance, slår fast at KRG har rett til å inngå avtaler med utenlandske selskaper.Advokaten slår fast at KRGs lov er i henhold til grunnloven i Irak.DNO har inngått avtaler med KRG.