<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Helge Lund får klar beskjed fra Åslaug Haga

Olje- og energiminister Åslaug Haga (Sp) vil ha fire årlige eiermøter med StatoilHydro.

    Publisert 4. feb. 2008 kl. 06.17
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord

    Olje- og energiminister Åslaug Haga (Sp) vil i dag gi StatoilHydro-sjef Helge Lund beskjed om at hun vil ha fire faste eiermøter med selskapet årlig, skriver DN. Det har ikke vært faste eiermøter med departementets politiske ledelse siden delprivatiseringen av Statoil i 2001.På dagens "informasjonsmøte" blir hovedsakene Snøhvit, StatoilHydros deltagelse i oljesandprosjektet i Canada, og den fremtidige kontakten mellom Haga og Lund- Jeg ønsker at politisk ledelse skal ha et fast system for når vi møter StatoilHydro i eiersammenheng. Politisk ledelse bør være med i eierskapsmøter med selskapet minst fire ganger i året, og flere ganger dersom spesielle situasjoner tilsier det, sier olje- og energiministeren.