<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Noreco låner 800 millioner

Noreco skal jobbe med 30 brønner over tre år, og låner opptil 800 millioner kroner.

  Publisert 4. feb. 2008 kl. 15.21
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  Scanpix / Scanpix

  Noreco signerte mandag en låneavtale på 800 millioner kroner med Sparebank1 SR-Bank og DnB Nor for å finansiere opptil 70 prosent av lete- og avgrensningsprogrammet på norsk sokkel de neste to årene, går det frem av en børsmelding.- Vi er godt igang med vårt omfattende lete og avgrensningprogram, med 30 brønner over tre år. To brønner har allerede blitt ferdigstilt, og tre ytterligere brønner pågår nå, sier Noreco-sjef Scott Kerr i en kommentar.I tillegg til trekkfasiliteten på 800 millioner kroner kommer en garantifasilitet på 25 millioner dollar.