<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: - Jeg tror det er litt lettelse

Analytiker Anders Bergland i Glitnir Securities tror investorene er lettet over Awilco-tallene.

  Publisert 27. mai 2008 kl. 11.43
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 172 ord
  Foto: Scanpix

  Awilco Offshore-aksjen stiger 2,2 prosent til 60,40 kroner i dag. Oppturen kommer i kjølvannet av kvartalsrapporten som ble lagt frem mandag ettermiddag. Driftsresultatet var på 42 millioner dollar, som var fem millioner over estimatene. Samtidig varsler selskapet at semi-riggen WilPioneer kan bli én til to måneder forsinket fra verftet i Kina.- Aksjen ble nok solgt litt ned i forkant, folk er alltid redd for Kina. Jeg synes ledelsen gjorde en god jobb i å overbevise markedet om at forsinkelse i Kina kan bli mindre enn ventet, sier analytiker Anders Hagen i ABG Sundal Collier til Reuters..Analytiker Anders Bergland i Glitnir Securities tror også flere solgte seg ut av aksjen før rapporten ble sluppet.- Jeg tror det er litt lettelse over at det ikke var større forsinkelser enn man kunne frykte. Når det er sagt, synes jeg ikke det er spesielt positivt at en revidert plan som kom for 2,5 måneder siden allerede nå begynner å skli, sier han,Bergland har en svak kjøpsanbefaling (accumulate) på Awilco Offshore og et kursmål på 67 kroner.