<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker jekker opp Seadrill

Analytiker Ingolf Gillesdal i Nordea Markets hever både kursmål og anbefaling på John Fredriksens selskap Seadrill.

  Publisert 29. mai 2008 kl. 09.01
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  John Fredriksen. Foto: Scanpix

  - Seadrill leverer varene, fastslår analytiker Ingolf Gillesdal i Nordea Markets i forbindelse med selskapets resultatfremleggelse. Det skjer til tross for driftsmessig nedetid og forsinkelser for nybygg.Analytikeren tror utbyttene har kommet for å bli da selskapet har nådd en "komfortsone" der finansiell- og nybygg-risiko spiller en mindre rolle.Samtidig gir den høye oljeprisen et løft for det fundamentale i sektoren.Etter å ha vært nøytral en periode, blir aksjen oppgradert til "kjøp". Kursmålet heves fra 33,70 til 36,30 dollar (183,10 kroner) per aksje.