<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Anbefaler salg av Seadrill

John Fredriksens riggselskap Seadrill kommer med tall i ettermiddag. Meglerhus sier "selg".

  Publisert 27. mai 2008 kl. 13.37
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.47
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 114 ord
  Foto: Scanpix

  Seadrill legger frem tall for første kvartal etter børs i dag. DnB NOR Markets venter at selskapet vil melde om en EBITDA på 169 millioner dollar, mot konsensusforventninger på 164 millioner dollar. Ifølge meglerhuset vil fokus ved presentasjonen ligge på fremdriften for nybyggene, eventuelt nye verftsbestillinger, kontraktssituasjonen innen jack-ups, utbytte, markedsutsikter og kommentarer rundt konsolidering i bransjen.- Ser vi på prisingen av aksjen mener vi rett og slett at denne nå er for høy med blant annet en estimert EV/EBIDTA på nær 18x for 2008, heter det i dagens morgenrapport.DnB NOR Markets har en salgsanbefaling på Seadrill med et 12 måneders kursmål på 130 kroner per aksje. Seadrill-aksjen faller 1,5 prosent til 166,75 kroner.