<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Brudd i rigg

Norges Rederiforbund og fagforeninger for over 6 000 offshore-ansatte går til mekling.

  Publisert 29. mai 2008 kl. 11.58
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 69 ord
  Foto: Finansavisen

  Norges Rederiforbund og de tre fagforeningene som forhandler for mer enn 6.000 offshore-ansatte har brutt forhandlingene, og oppgjøret går til mekling, går det frem av en pressemelding fra Norges Rederiforbund.- Tilbudet fra arbeidsgiversiden var et generelt tillegg på syv prosent, samt flere økonomiske forbedringer i avtaleverket, heter det i meldingen.De ansatte er representert av Industri og Energi (IE), Sammenslutningen av fagorganiserte i Energisektoren (SAFE) og De Samarbeidende Organisasjoner (DSO).