<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

InterOil med vellykket førstebrønn

InterOil melder om oppstart av en oljegjenvinningskampanje i Columbia, og har nylig fullført førstebrønnen Mana 10 - med godt resultat.

  Publisert 29. mai 2008 kl. 08.33
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 116 ord
  Foto: PA Resources

  Produksjonen på første brønnen er nå 450 oljetønner per dag, en nær tredobling, dette går langt over forventningene på 80 tønner per dag.- Vi er veldig opprømt over de første resultatene på Columbia-oljegjenvinningskampanjen. Det opprinnelige produksjonen er mye høyere enn ventet, og dette indikerer at vi kan øke produksjonen betraktelig med lavere kostnad enn å bore nye brønner, sier sjefen i IOX Nils Trulsvik til Hugin.InterOil har startet gjennomgangen av en ny brønn og planlegger ny å gå gjennom ni til i løpet av de neste tre månedene. Kostnadene med olje gjenvinningsprogrammet er på rundt 350.000 dollar pr brønn, til sammenligning er borekostnadene ved å bore en ny brønn rundt 1,1 million dollar, melder TDN Finans.