<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Feilsitert om oljekontrakter i Irak

Parlamentsmedlem i den kurdiske blokken i Bagdad tilbakeviser at han har sagt at oljekontrakter er ulovlige.

  Publisert 14. juli 2008 kl. 14.05
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Foto: iStockPhoto

  Dr Mahmoud Othman, parlamentsmedlem i den kurdiske blokken i Bagdad, tilbakeviser at han har kommet med uttalelser han er sitert på i lokale medier om at KRGs oljekontrakter i Nord-Irak er ulovlige.Othman har bedt Kurdistan Regional Government publisere en melding på hans vegne hvor feilsiteringen blir rettet opp.Minister Falah Mustafa, KRGs leder for internasjonale relasjoner, sier at det er uheldig at Othman er blitt mistolket i den lokale presse, som igjen har blitt plukket opp av ulike internasjonale medier.Othman hevder at han ikke har sagt at KRGs kontrakter er i strid med grunnloven eller ulovlige.Les hele meldingen her.