<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljemygg melder om funn

Oljemyggen Revus melder om olje og gass-funn.

  Publisert 9. juli 2008 kl. 08.32
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 105 ord
  Foto: PA Resources

  Revus Energy ASA bekrefter brønn 21/8-4 som et olje og gass funn.- Brønnen penetrerte reservoar bergarter av Paleocene alder og påviste en olje og gass kolonne på omtrent ni meter, heter det i meldingen.- Brønnen ble påbegynt 20. Juni og boret deviert for å teste den østlige delen av Torphinsprospektet i den sentrale delen av britisk sokkel.Det vil bores ytterligere et sidestegsbrønn fra samme lokasjon for å utforske den vestlige delen av prospektet.Torphins prospektet er lokalisert i lisens P. 1107 som er operert av Lundin Petroleum AB med 40 prosent. Revus har 50 prosent og Challenger Minerals 10 prosent, kom det frem i en melding.