<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Ikke kjøp aksjen

Meglerhus vraker kjøpsanbefaling på Aker Solutions etter resultatvarsel.

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 13.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 71 ord
  Aker Solutions - Foto: Selskapet

  ABG Sundal Collier har kuttet Aker Solutions-aksjen fra kjøp til hold i kjølvannet av mandagens resultatvarsel fra selskapet."Vi mener varselet øker risikoen for selskapets guiding for 2009 og at det er tydelig at Aker Solutions mister prisingskraft raskere enn ventet under dagens markedsforhold", skriver analytiker Karsten Hjelseth ifølge TDN Finans.Varselet var overraskende etter en "ganske oppmuntrende" kapitalmarkedsdag i desember, mener analytikeren.Aker Solutions er sist omsatt for 32,80 kroner, ned 1,1 prosent.