<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spenning før nyheter i oljeservice

Bjellesau legger frem tall i dag, noe som kan få konsekvenser for norske oljeserviceaksjer.

  Publisert 23. jan. 2009 kl. 11.52
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 88 ord
  Foto: Reservoir Exploration Technology

  Oljeservicegiganten Schlumberger legger frem tall for fjerde kvartal i dag. Analytikere tror disse vil påvirke de norske oljeserviceaksjene, melder Reuters.- Jeg tror det først og fremst vil gå ut over seismikkselskaper som TGS. Schlumberger kom med et resultatvarsel som var dårlig på grunn av utviklingen i seismikkavdelingen. Kommer det flere tilsvarende nyheter i dag vil det kunne slå dårlig ut også på de andre oljeserviceaksjene. Men mye er avhengig av hvordan guidingen er fremover, sier en analytiker til nyhetsbyrået.Så langt er TGS ned 0,7 prosent til 37,85 kroner.