<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter oljepris på 70 dollar

Oljeanalytikeren er bull på olje på lengere sikt.

  Publisert 23. jan. 2009 kl. 15.56
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 125 ord
  Torbjørn Kjus i DnB NOR Markets - Foto: DnB NOR

  - Vi tror markedet den kommende måneden vil trade på nivåer mellom 40 og 50 dollar per fat, og vi forholder oss nøytral til markedet, skriver Torbjørn Kjus i DnB NOR Markets, men beskriver en svakt bullish holdning til oljeprisen også på kort sikt.OPEC meldte om kutt på 4,2 millioner fat fra produksjonen mellom september og mars like før jul. Kuttene i OPEC har trolig ikke vært fulgt av alle medlemslandene.- Vi venter at OPEC vil kutte i produksjonen fra september til mars med 3,4 millioner fat per dag, ned til 25,6 millioner fat per dag. Dette tilsvarer 80 prosent av de offisielle OPEC-kuttene på 4,2 fat per dag, skriver han.Mot slutten av fjerde kvartal venter Kjus en oljepris på omtrent 70 dollar per fat.