<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeprisen faller - megler er overrasket

Oljeprisen fortsetter fallet mandag morgen. Megler lar seg overraske.

  Publisert 15. juni 2009 kl. 08.01
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 132 ord
  Foto: iStockphoto

  Oljeprisen faller mandag morgen. Den stigende dollaren bidrar til å senke prisene ytterligere fra de høyeste nivåene på åtte måneder. Samtidig følger meglere ifølge Reuters nøye med på hva som skjer i Iran, der valgresultatene har blitt møtt med voldelige protester i Teherans gater.Mahmoud Ahmadinejad ble fredag gjenvalgt for nye fire år, ifølge de offisielle valgresultatene. Men opposisjonen har anklaget regjeringen for valgfusk, og over 100 reformpolitikere er arrestertBrent-olje for juli-levering handles for 70,10 dollar, som er ned 82 cent i dagens handel. WTI-frontkontrakten handles for 70,92 dollar fatet, ned 1,12 dollar i dag.- Jeg ville ha sagt at dollaren trolig er driveren, men jeg må si jeg er overrasket over at situasjonen i Iran ikke drev markedet opp, sier megler Clarence Chu hos USA-baserte Hudson Capital Energy i Singapore til Reuters.