<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker snur i Sevan Marine

Analytiker snur opp ned på Sevan Marine-anbefaling.

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 15.35
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.58
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 106 ord
  Illustrasjon: Sevan

  Analytiker Ingolf Gillesdal i Nordea Markets snur anbefalingen på Sevan Marine fra "selg" til "kjøp" i kjølvannet av at selskapet nylig hentet inn 470 millioner dollar i aksje- og obligasjonsmarkedet. Kursmålet heves fra 1,5 til 1,7 dollar (fra 9,10 til 10,30 kroner) per aksje i forkant av resultatfremleggelsen 14. august.Flåten av enheter i drift bør øke med en FPSO senere i måneden (Voyageur) og en driller fra neste kvartal (Driller I). Flåten, som etter dette vil bestå av fem enhter, bør genere positive resultater, tror Gillesdal.Utsiktene i FPSO-markedet har bedret seg og Sevan er godt posisjonert for mindre prosjekter.Sevan Marine-aksjen faller 0,7 prosent til 8,05 kroner.