<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fredriksen-rigg legges i opplag

John Fredriksen-rigg skal ligge i opplag til markedsforholdene i Middelhavet bedrer seg.

  Publisert 7. aug. 2009 kl. 14.50
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 69 ord
  Tor Olav Trøim (t.v.) og John Fredriksen - Foto: Scanpix

  Børsnoterte Northern Offshore Ltd opplyser Northern Offshore U.K. Ltd har fullført en kontrakt på 120 dager utenfor Hellas i når det gjelder jackup-riggen "Energy Exerter". Riggen taues nå til Malta hvor den skal ligge i opplag til markedsforholdene i Middelhavet bedrer seg.Selskapet ser for seg en nedskriving på rundt 2,5 millioner dollar i tredje kvartal i forbindelse med den avsluttede kontrakten.John Fredriksens Geveran er største aksjonær i Northern Offshore