<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arne Fredly: Dette utelukker ikke Norse

Dr. Dimitrios Kousparis og Arne Fredly kansellerte, men utelukker ikke et fremtidig samarbeid med Norse Energy.

  Publisert 26. mars 2010 kl. 06.45
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 161 ord
  Foto: Scanpix

  Ifølge en børsmelding torsdag ble Norse Energy Corp (NEC) informert av Spice/Paris at de ikke vil gå videre med den foreslåtte transaksjonen relatert til Barnett Shale-andeler.- Det er flere grunner til at vi velger å avlyse transaksjonen nå, men den aller viktigste er at vi ganske enkelt har mottatt et bedre tilbud, skriver Arne Fredly ifølge Finansavisen i en separat pressemelding.- Utelukker ikke NEC Spice/Paris vil heller gå videre med brønnboring på Barnett Shale med finansiering fra et amerikansk private equity-fond.- Dette utelukker på ingen måte et fremtidig samarbeid med NEC, men vi ser det som en fordel å avvente situasjonen til aksjen er splittet, legger Fredly til.Norse-sjef Øyvind Risberg sier til avisen at beskjeden fra Spice/Paris kom før de var i mål med den forutsatte due diligence.Fredly hevder ifølge Finansavisen at han eier rettighetene til rundt 40 prosent av aksjene i Spice/Paris gjennom et konvertibelt lån. Selskapet er eid av geologen Dr. Dimitrios Kousparis.Les mer om saken i dagens avis.