<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Det norske boret tørt igjen

ExxonMobil har boret tørt i brønn der Det norske eier 40 prosent.

  Publisert 26. mars 2010 kl. 08.52
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 55 ord
  Adm. Dir i Det norske, Erik Haugane - Foto: Finansavisen

  Det norske, som utførte boreoperasjonene på vegne av operatør ExxonMobil for produksjonslisens 028 S, melder om påviste reservoarbergarter av god kvalitet i det identifiserte reservoarintervallet boringen av letebrønn 25/10-10.Men: disse var vannfylte.Brønnen, som er lokalisert rett vest for Balder-feltet, vil nå bli permanent plugget og forlatt.ExxonMobil eier 60 prosent av lisensen, Det norske 40 prosent.