<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Offshore-eventyrere jakter 300 mill.

Dette er seriegründer Bjarte Bruheim og tidligere Odim-sjef Jogeir Romestrands nye hjertebarn.

  Publisert 26. mars 2010 kl. 07.10
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 103 ord
  Jogeir Romestrand - Foto: Scanpix

  Seriegründer Bjarte Bruheim og tidligere Odim-sjef Jogeir Romestrand er ifølge Finansavisen klare med et nytt offshoreeventyr: Seismikkselskapet Impact Geo.Forretningsidéen går først og fremst på å kjøpe multiklientseismikk for 16-36 millioner kroner i nye områder som Asia, Grønland, New Zealand, Sør-Amerika, Øst-Afrika, Barentshavet og Beauforthavet.Carnegie og Fearnley Fonds har fått jobben med å reise 30-50 millioner dollar, tilsvarende inntil 300 millioner kroner. Målet er notering på Oslo Axess innen 12 måneder.Gründerne priser idéen til 3,5 millioner dollar (21 millioner kroner), og skal delta i kapitalutvidelsen med 3,25 millioner dollar og ta 12,6 prosent av det ferdig oppkapitaliserte selskapet, skriver avisen.Les mer i dagens avis.