<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rødt fra Spetalen-selskap

Spectrum, med Øystein Stray Spetalen, Arne Blystad og Celina Midelfart tungt inne, tapte penger i første kvartal.

  Publisert 24. mai 2010 kl. 22.10
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 74 ord
  Øystein Stray Spetalen - Foto: Scanpix

  Seismikkselskapet Spectrum, med kjente investorer som Øystein Stray Spetalen, Arne Blystad og Celina Midelfart som storaksjonærer, melder om et resultat før og etter skatt på minus 0,7 millioner dollar i første kvartal 2010, mot minus 0,9 millioner dollar i samme periode året før.Driftsresultatet ble minus 0,5 millioner dollar, mot pluss 0,6 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 6,7 millioner dollar, sammenlignet med 13,6 millioner dollar i første kvartal 2009.Her er rapporten og presentasjonen