<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Begredelige nyheter for Oslo Børs torsdag?

Trenden er nedadgående torsdag morgen, men prisnåvet nå er likevel høyere enn det var i går. Gode eller dårlige nyheter?

Publisert 17. juni 2010 kl. 07.30
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Foto: Scanpix/iStockphoto

Lite betyr mer for Oslo Børs enn hvor oljeprisen hopper, og sånn sett kan man si det er dårlige nyheter som tikker inn torsdag morgen.Prisen på det sorte gull er nemlig på vei nedover på morgenkvisten, men alt er likevel ikke like svart som selve oljen. Prisene er nemlig høyere nå enn det de var da Oslo Børs stengte onsdag.Brent for levering i august omsettes nå til 77,94 dollar per fat, ned 0,26 prosent inneværende døgn, mens WTI-oljen er ned 0,41 prosent og omsettes for 78,41 dollar.Onsdag ettermiddag dalte oljeprisene etter at det amerikanske energidepartementet publiserte lagertall fra forrige uke. Prisene kom imidlertid opp igjen senere på kvelden.- Lagrene er fremdeles generelt ganske høye, men oljeprisen har hold seg relativt bra. Markedene forutsetter fremdeles en gjeninnhenting i USA, uttaler råvarestrateg David Moore til Bloomberg.