<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Fred. Olsen får minst 350 mill.

Fred. Olsen Energy-datter får en kontrakt verdt minst 350 millioner kroner.

Publisert 21. juni 2010 kl. 13.42
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Fred Olsen på Eierskapskonferansen. Foto: Berit Roald / SCANPIX

Dolphin Drilling Ltd., et datterselskap av Fred. Olsen Energy ASA, har ifølge en melding inngått en kontrakt med BP Exploration Operating Company Ltd. for bruk av den halvt nedsenkbare boligriggen Borgholm Dolphin. Kontraktsperioden er ni måneder med forventet oppstart første kvartal 2011 og gjelder arbeid på Andrew-feltet i britisk sektor.Estimert kontraktsverdi er om lag 55 millioner dollar. BP har en total opsjonsperiode i kontrakten på fire måneder. Hvis BP velger å utøve alle opsjonene vil kontraktsverdien øke til rundt 79,5 millioner dollar.