<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Utsetter aksjesalg på 162 milliarder kroner

Oljegiganten Petrobras utsetter aksjesalg på nesten 162 milliarder kroner til høsten.

Publisert 23. juni 2010 kl. 08.43
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 63 ord
Foto: Petrobras

Ifølge Bloomberg utsetter oljegiganten Petrobras et aksjesalg på 25 milliarder dollar, eller 161,5 milliarder kroner, til september. Årsaken til det er at partene ikke har blitt satt i en relatert avtale der selskapet skal kjøpe fem milliarder fat oljereserver fra myndighetene.Oljeanalytiker Anisa Redman i HSBC Holdings utelukker ikke at aksjesalget kan bli ytterligere forsinket som følge av presidentvalget som finner sted i oktober.