<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mot et nervøst nytt år

Hovedindeksen på Oslo Børs handler nærmest flatt ved lunsjtider. Enkelte aksjer suser oppover på gode nyheter.

  Publisert 29. des. 2010 kl. 11.57
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.20
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 448 ord
  Børsen. Foto: Berit Roald / SCANPIX

  Handelen på Oslo Børs har vært stille, og det er omsatt aksjer for ca 470 millioner kroner ved lunsjtider. Hovedindeksen har hele tiden holdt seg i rødt.Dolphin Group, MediStim, Blom, Idex og Odfjell serie B er dagens vinneraksjer. Green Reefers, Saga, Nio, Ceco og Nattopharma er dagens tapere på Oslo Børs.Ingen av OBX aksjene utmerker seg i noen større grad.OljeOljeprisen faller ned mot 94 dollar frem mot lunsj. Prisene nærmer seg nå sitt høyeste nivå på 26 måneder.Brent med levering i februar omsettes nå til 94,06 dollar, ned 0,34 prosent inneværende døgn. Dette er omtrent som ved børsens stenging i går.Oljeprisen steg tirsdag og oppgangen kom idet investorer satset på at det kalde været i USA og Europa vil bli omsatt i økt etterspørsel etter oljeprodukter, skriver Marketwatch.Statoil handles for 139,3 kroner og er ned 0,14 prosent.Selskapsnytt DNO melder at de har foretatt prøveborringer i Chite-1brønnen i Inhamingablokken i Mozambique. Det ble ikke påvist hydrokarbon i brønnen heter det i meldingen. Med andre ord:Brønnen var tom . Aksjen er ned 1,95 prosent og omsettes for 9,06 kroner.Grenland Group melder til børsen at de har akseptert pliktig bud på 13,60 kroner per aksje. Budet var kjent i markedet og aksjen er ikke omsatt i dag.BW Offshore som også i går var i vinden med Haudemann-Andersen som ny aksjonær, melder i dag at de har konkludert syndikeringsprosessen for en kredittfasilitet på 2,4 milliarder . Selskapet hadde ingen problemer med å få interessentene på banen og melder om at tilbudet var overtegnet. BWO-aksjen handles opp 2,47 prosent på 16,60 kroner.MediStim har i dag mottatt bekreftelse om at selskapets nye produkt VeriQC er klarert for salg i USA . Medistim gjør en real oppsving og handler på 25 kroner. Det er en stigning på 7,76 prosent.Dolphin Interconnect Solutions ASA melder at de fra og med i dag heter Dolphin Group ASA. Dolphin handler opp 11,30 prosent på 3,35 kroner.Riulf Rustad ler hele veien til banken etter at høyrisikoprosjektet med en restrukturering av Cecon har gitt solid avkastning for Zoncolan . Ceconkursene fører enda mer penger i kassen til Zoncolan. Aksjen er opp 5,33 prosent til 1,58 kroner.Et annet selskap som melder om restrukturering er EDB ErgoGroup. De vil ta 65 millioner i restruktureringskostnader i 4.kvartal. Aksjen omsettes for 15,80 kroner og er opp 0,64 prosent.Slik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen