<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Offshore-selskaper går sammen 7. januar

Acergy og Subsea 7 opprettholder dato for fusjon.

  Publisert 27. des. 2010 kl. 08.18
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 68 ord
  Foto: Acergy

  Acergy og Subsea 7 opplyser at den planlagte datoen for fusjonen mellom de to oljeservice-selskapene, 7. januar, opprettholdes.Britiske konkurransemyndigheter (OFT) opplyste i forrige uke at Acergy har tilbudt seg å selge et rørleggingsfartøy og om nødvendig også et dykkefartøy for å avhjelpe konkurransemessige bekymringer knyttet Subsea 7-kjøpet.I dagens melding heter det at selskapene har gjennomgått OFTs vurdering. Begge selskaper vil samarbeide med OFT for å gjennomføre nødvendige tiltak.