<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skagen får milliardgevinst

Skagen ligger an til en gevinst på minst 1,4 milliarder kroner i det amerikanske riggselskapet Pride.

  Publisert 8. feb. 2011 kl. 06.07
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 91 ord
  Kristian Falnes, investeringsdirektør Skagenfondene - Foto: Finansavisen

  Mandag ble det kjent at Ensco byr på Pride International, hvor Seadrill og Skagen er de største aksjonærene. Ifølge DN har Skagen en kostpris på rundt 27 dollar aksjen, noe som har gitt forvalteren en foreløpig avkastning på 1,4 milliarder kroner.- Vi er fornøyd med det. Det er mye penger, men dette er ikke en gevinst som er realisert ennå, sier investeringsdirektør Kristian Falnes i Skagen.Han utelukker ikke at aksjene blir solgt i markedet før budfristen utløper, men håper på budkamp.Pride steg 15,7 prosent til 39,80 dollar i New York mandag.