<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Revurderer forbud mot olje- og gassutvikling

Financial Times melder at italienske myndigheter nå revurderer et forbud mot olje- og gassutvikling offshore som ble vedtatt i fjor.

Publisert 30. mars 2011 kl. 07.56
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 73 ord
Bølgene treffer en plattform - Foto: Terje Eide / Statoil

Avisen Financial Times melder at italienske myndigheter nå revurderer et forbud mot olje- og gassutvikling offshore som ble vedtatt i fjor.Bakgrunnen for at man skal se på forbudet igjen skal være uventede hendelser som har påvirket landets energisektor.Italia er per dags dato avhengig av import av olje og landet har noen av de dyreste strømprisene i Europa.Financial Times skriver videre at revurderingen viser at italienske myndigheter sliter med å formulere en samordnet energistrategi.