<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Transeuro: - Skuffende

Transeuro karakteriserer Ukraina-test som skuffende.

Publisert 29. mars 2011 kl. 08.22
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 72 ord
Transeuro-rigg i Canada - Foto: Transeuro

Oslo Axess-selskapet Transeuro Energy opplyser tirsdag morgen at selskapet har fullført første test av Karl-101-brønnen i Ukraina.- Resultatet av syrestimuleringen var skuffende, kommenterer konsernsjef David Worrall i meldingenUnder testingen oppsto det en gasslekkasje på overflaten. Boreslam ble pumpet inn i brønnen.Brønnen fløt i rundt 20 timer til en maksimal-timerate tilsvarende to millioner kubikkfot pr dag. Samlet flyt var på 423 fat oljeekvivalenter pr dag.Les hele børsmeldingen Les også: Aksje halvert etter dårlig nytt