<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO ut mot "fjollete angrep"

Berge Gerdt Larsen går til retten for å stanse DNO-fusjon. "Et fjollete angrep", sier DNO

  Publisert 12. des. 2011 kl. 08.21
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 72 ord
  Berge Gerdt Larsen - Foto: Scanpix

  DNO International opplyser mandag morgen at selskapet er blitt informert om at Petrolia Invest AS og Erik J. Frydenbø har bedt Oslo Tingrett pålegge stans av fullføringen av fusjonen med RAK Petroleums MENA-virksomhet.DNO ser på det som et fjollete (frivolous) angrep fra tidligere styreleder Berge Gerdt Larsen og hans medsammensvone og rådgivere.DNO er klare på at anmodningen er fullstendig grunnløs og vil kjempe hardt mot den. Selskapet tror ikke forespørselen vil lykkes.