<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sevan Drilling-topp slutter

Styrelederen i Sevan Drilling har fått avskjedssøknaden akseptert.

  Publisert 16. des. 2011 kl. 06.58
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 66 ord
  Sevan Driller. Foto: Sevan

  Jon C. Cole har levert sin avskjedssøknad som styreleder og styremedlem i Sevan Drilling, og fått denne akseptert, går det frem av en børsmelding sendt ut torsdag kveld.Avskjeden trigges av at Coles fokus på sine øvrige forretningsengasjementer.Styret vil innen kort tid kalle inn til ekstraordinær generalforsamling i januar, blant annet med mål om å velge et nytt styre. Cole vil gå av dagen før denne generalforsamlingen.