<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selger store mengder aksjer i DNO

Ferske lister over de største aksjonærene i DNO International avslører at flere solide aktører har solgt store mengder aksjer.

Publisert 25. juni 2012 kl. 12.48
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 239 ord
Bilder DNO.no

Ferske lister over de største aksjonærene i DNO International viser at flere av aktørene solgte store mengder aksjer forrige uke.Salget som man først og fremst legger merke til ble gjort av aktøren som forrige uke var nummer 8 på listen - Monks Investment Trust PLC.Denne aktøren solgte 1.658.685 aksjer forrige uke og faller med det til 10. plass på Topp 30. Monks har nå 0,74 prosent av DNO.En norsk kjenning brukte også forrige uke til å lette seg noe med DNO-aksjer. Increased Oil Recovery AS, der Berge Gerdt Larsen er styrets leder, solgte nemlig 381.785 aksjer.Gerdt Larsen & Co. er imidlertid fremdeles 4. største eier i DNO og har nå 1,81 prosent av selskapet.Nordnet Bank er fremdeles nummer 6 på Topp 30-listen trass i et salg av 301.400 aksjer forrige uke. Aktøren sitter på 1,15 prosent av DNO.Et par store aktører benyttet forrige uke til å plukke opp aksjene som ble solgt.Bank of New York Mellon står med et oppkjøp av 317.021 aksjer forrige uke og klatrer fra 21. plass til 20. plass på listene som følge av kjøpene.Banken sitter nå med 0,38 prosent av DNO-aksjene.I tillegg plukket JP Morgan opp enda flere aksjer forrige uke, og bankkjenningen er nå representert med hele fire konti på DNOs Topp 30.En ny konto fra giganten dukker denne uken opp på 26. plass med 0,29 prosent av aksjene - snaue 3 millioner aksjer.Samtidig forsvinner en annen JP Morgan-konto ut av Topp 30.