<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Subsea 7 ser større ordrebok

Subsea 7 har en ordrebok på over 8 milliarder dollar. Den bør stige fremover, er budskapet.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 15.21
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 69 ord
Seven Sisters, Subsea 7. Foto: Selskapet

Subsea 7 regner med en stigende ordrebok fremover. Fra utgaven av første til andre kvartal falt ordrereserven fra 8,7 til 8,3 milliarder dollar.- Timing av kontraktstildelinger er vanskelig å forutsi og jeg ville ikke sett på et kvartal. Signalene i markedet er fortsatt ganske god og ordreboken burde stige fremover, sa konsernsjef Jean Cahuzac i Subsea 7 ifølge TDN Finans.Selskapet ser vekstmuligheter i alle markeder, men i forskjellig fart.