<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Polarcus sikrer avtale

Polarcus har nå inngått en treårig samarbeidsavtale med ION.

  Publisert 26. juli 2013 kl. 08.23
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.08
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 104 ord
  Foto: Polarcus

  Polarcus har inngått en treårig avtale med ION, opplyses det i en melding.Avtalen omfatter samarbeid rundt utvikling, gjennomføring og markedsføring av 3D multiklient-prosjekter.- Vi er overbevist om at dette samarbeidet vil bringe verdier til våre kunder gjennom levering av multiklient-prosjekter av høyeste kvalitet, optimalt utformet for å få bedre forståelse for geologien. Spesielt for Polarcus vil dette gjøre oss i stand til å utvide vårt 3D multiklient-fotavtrykk, utnytte samlede ressurser og eiendeler i Polarcus og ION for å sikre at vi gjør riktige prosjektvalg, samt gi ytterligere stabilitet og fleksibilitet, sier Polarcus-sjef Rolf Rønningen i en kommentar.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!