<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeanalytiker: Dette er bullish

Oljeanalytiker Torbjørn Kjus i DNB Markets tolker lagertallene fra USA.

  Publisert 21. aug. 2013 kl. 16.40
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  Olje - Foto - Scanpix

  Statistikk fra det amerikanske energidepartementet (DOE) offentliggjort onsdag viser at de amerikanske råoljelagrene falt 1,4 millioner fat til 359,1 millioner fat i uken frem til 16. august.Bensinlagrene falt 4,0 millioner fat til 218,4 millioner fat, mens destillatlagrene steg 1,0 millioner fat til 129,5 millioner fat.Råoljelagrene var ifølge Bloomberg ventet ned 1,5 millioner fat, mens bensin- og destillatlagrene var ventet hhv. ned 1,5 og opp 1,0 millioner fat.Oljeanalytiker Torbjørn Kjus i DNB Markets har et bullish førsteinntrykk av rapporten.Kjus var for øvrig i studio på Økonominyhetene med Trygve Hegnar på HegnarOnline TV i dag.Følg HegnarOnline på Facebook her!