<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Polarcus tar søksmål med knusende ro

Polarcus lar seg ikke stresse av søksmålet fra WesternGeco.

  Publisert 19. aug. 2013 kl. 09.33
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 66 ord
  Foto: Polarcus

  Fredag ble det kjent at WesternGeco har saksøkt Polarcus US og Polarcus gjennom et patent-søksmål i Southern District of Texas i Houston.Ifølge en børsmelding mandag tviler Polarcus på at domstolen har jurisdiksjon i søksmålet, og anser sitt forsvar som sterkt og gyldig.Polarcus legger til at søksmålet ikke vil påvirke driften.Det er avsatt tid til foreløpig høring i saken 4. november.Hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!