<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Komiker med million-gevinst i DNO: - Dette er ikke for amatører

Komiker Torolf Nordbø sitter med en papirgevinst på 1,4 million kroner i DNO.

  Publisert 21. feb. 2014 kl. 10.32
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 123 ord
  Foto: Scanpix

  - Amatører som meg kan aldri slå markedet, men jeg har alltid hatt ståltro på DNO. De siste 11 årene har jeg tjent rundt én million kroner på aksjer i selskapet, sier Torolf Nordbø til DN.De første DNO-aksjene handlet han ifølge avisen i 2003, for å ha en ekstra reserve da han startet opp eget revyselskap, og av politiske årsaker.I snitt har Nordbø handlet til en kurs på ti kroner per aksje, mens sluttkursen i går - torsdag - var rett under 24 kroner. Komikeren har i dag ifølge DN 100.000 aksjer i selskapet, men fraråder andre privatpersoner å gjøre det samme.- Dette er ikke for amatører. Folk bør først nedbetale gjeld og deretter sette pengene inn i fond, sier Nordbø til avisen.