<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Selg Seadrill og Fred. Olsen Energy

Rigganalytiker Lukas Daul er negativ til flere av de tunge aksjene på Oslo Børs

  Publisert 18. feb. 2014 kl. 06.34
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 111 ord
  Jackup-rigg. Foto: Seadrill/Finansavisen

  Rigganalytiker Lukas Daul i ABG Sundal Collier mener fallhøyden for riggselskapene på Oslo Børs fortsatt er stor, skriver DN.- Det er en vanskelig situasjon hvor det er kraftig fall i etterspørselen, samtidig som det kommer mange nye rigger inn, sier Daul.Ifølge Daul er det stor konkurranse om hvert nytt oppdrag der ute. Han viser til at ti rigger byr på én jobb og at det er tøff priskonkurranse.Analytikeren mener spørsmålet alle stiller seg er hvor lenge det vil vare og hvor langt ned ratene vil falle.- Til tross for kursfall har vi fortsatt Seadrill og Fred Olsen Energy på salg. De fleste andre riggselskaper står på hold, sier Daul til DN.