<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Styreleder: - DNO er ikke til salgs

Arctic-analytiker Trond Omdal mener DNO International selges til et amerikansk oljeselskap innen sommeren 2015.

  Publisert 21. feb. 2014 kl. 08.55
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 171 ord
  Bijan Mossavar-Rahmani - Foto: Finansavisen

  - Jeg tror DNO kan bli solgt innen neste sommer. Jeg blir overrasket hvis ikke selskaper som ExxonMobil og Chevron tar kontakt med DNO i løpet av de neste 12 månedene, sier analytiker i Arctic Securities Trond Omdal til DN.Les også: DNO tapte 506 millioner kroner Torsdag la styreleder i DNO, Bijan Mossavar-Rahmani, frem selskapets resultat for fjerde kvartal.- Det er mange selskaper som ser på DNO og vår suksess i Kurdistan. Jeg håper at andre selskaper misunner oss, og at vi viser hva vi er i stand til å gjøre i Kurdistan, sier Mossavar-Rahmani, ifølge avisen.Han mener det er en naturlig evolusjon, og en del av historien til olje- og gassindustrien at mindre oljeselskap blir kjøpt opp av større selskaper.- DNO er ikke til salgs. Men jeg har alltid sagt at hvis en veldig, veldig troverdig kjøper byr seg, så vil jeg gå til styret i DNO og gi min anbefaling. Dette er ikke en beslutning jeg kan ta på egenhånd, sier han, ifølge DN.Les også: Analytiker ser oppside etter DNO-tall