<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

EMGS oppdaterer markedet

Electromagnetic Geoservices ASA (EMGS) har sendt ut en oppdatering.

    Publisert 7. okt. 2014 kl. 08.36
    Oppdatert 7. okt. 2014 klokken 08.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 100 ord

    Electromagnetic Geoservices ASA (EMGS) har kommet med en oppdatering til markedet. Det opplyses at flåteutnyttelsen var på 69 prosent i tredje kvartal i år, mot 77 prosent i samme periode i fjor.31 prosent av kapaisteten var allokert til kontrakt, mens 38 prosent var allokert til multiklient-programmer.EMGS registrerte 11,4 fartøys-måneder dette kvartalet, mot 9,9 året før.BOA Thalassas utnyttelse var 65 prosent, mens tallet for BOA Galatea var 63 prosent. Atlantic Guardian hadde en utnyttelse på 91 prosent, mens EM Leader hadde en utnyttelse på 55 prosent. EMGS regner med å bokføre inntekter på rundt 12 millioner dollar innen mult-klient i kvartalet.