<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Questerre med skiferolje-avtale i Jordan

Questerre Energy har inngått en intensjonsavtale med myndighetene i Jordan.

    Publisert 26. mai 2015 kl. 07.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 63 ord
    Mike Binnion, CEO i Questerre Energy. Eivind Yggeseth/FA / Eivind Yggeseth/FA

    Questerre Energy meldte fredag kveld at selskapet har inngått en avtale om en potensiell utvinning av skiferolje i Jordan.Det er inngått en intensjonsavtale med landets myndigheter som omfatter to blokker på totalt 388 kvadratkilometer om lag 200 kilometer sør for hovedstaden Amman.Jordan har selv boret 35 kjerneprøver som Questerre nå analyserer.Det opplyses at Questerre vil bruke 3-5 millioner dollar på det toårige prosjektet.